november, 2017

201728nov(nov 28)8:00 am29(nov 29)4:00 pmFMEA – Failure Mode and Effects Analysis8:00 am - 4:00 pm (29) Oras:Timisoara

Descriere Curs

FMEA – Failure Mode and Effects Analysis / AMDE – Analiza Modurior de Defectare și a Efectelor acestora este un instrument puternic utilizat pentru determinarea, prioritizarea și minimizarea riscurilor datorate designului de produs sau procesului de fabricație. Cursul este unul interactiv cu exemple concrete de analiză de risc și studii de caz.

Scopul cursului FMEA este:
– prezentarea procesului de analiză tip FMEA pentru un produs sau pentru un proces, conform cu normele europene pentru industria producătoare de automobile, respectiv cu standardul EN 60812:2006 – Tehnici de analiză a fiabilității sistemelor;
– procedura de analiză a modurilor de defectare și efectelor lor, începând de la planificare, formarea echipei, efectuarea analizei, până la analiza cauzelor și implementarea acțiunilor corective.

Obiective:
Cursul urmărește formarea specialiștilor în analiza FMEA de produs și proces respectând cerințele de calitate ale producătorilor din industria auto cuprinse în referențialul EN 60812:2006.

Cui se adresează?
Cursul se adresează specialiștilor din cadrul firmelor din domeniul auto care trebuie să participe la efectuarea analizelor tip FMEA, cerute de IATF 16949:2016

Rezultate:
La finalul cursului veți dobândi cunoștințe pentru:
– formarea echipei pentru analiza FMEA;
– efectuarea și documentarea analizei.

Cost

250 Euro + TVA

Perioada

28 (Tuesday) 8:00 am - 29 (Wednesday) 4:00 pm

Locatie

Incuboxx Business Center

Calea Circumvalatiunii nr 2-4, Timisoara

Programa de curs

Sunt incluse în tariful de participare:

Materiale de instruire;
Masa de prânz, cafea și băuturi răcoritoare;
Examinarea și Certificatul de absolvire.

Reader Interactions

X